follow Catalog firme » Mobilier » Firme lemn masiv » Lemn masiv arges
  home     Firme lemn masiv   Lemn masiv arges

Lemn masiv

parchet lemn masiv,scari lemn masiv (ARGES)
SC FORESTA ARGES SA este o firma cu traditie in prelucrarea lemnului de peste o suta de ani; inceputul activitatii fiind in 1905 de un om de afaceri german. Este localizata in mun Curtea de Arges, la poalele muntilor Fagaras intr-o zona cu resurse de lemn si forta de munca specializata. Societatea are capital integral privat romanesc, bine cunoscuta in piata interna si..
0248 *** ***Click aici!
scaune lemn masiv,mese lemn masiv (ARGES)
Producator de scaune si mese din lemn masiv, scari interiore din lmen masiv, mic mobilier la comanda. pentru parchet si scari interioare se asigura transport gratuit pe o raza de 30 km. conditiile de transport pentru orice alte destinatii sunt negociabile. la cererea clientilor, s.c. econim prodinvest asigura contra-cost montajul pentru scari interioare si parchet cu personal calificat, oferind garantie pentru serviciile prestate...
0248 *** ***Click aici!
mobilier lemn masiv,mese lemn masiv (ARGES)
Euromedia aduce pe piaţă o gamă variată de scaune şi mese, fabricate din lemn masiv de fag, cu care venim in intampinarea nevoilor clienţilor noştri. Produsele oferite de compania noastra sunt realizate special, pentru baruri, restaurante şi locuinţe. Calitatea produselor este recunoscută, inclusiv pe plan internaţional, firma noastră exportand scaune şi mese in tări precum Anglia, Franţa, Germania şi Spania...
0743 *** ***Click aici!
canapele lemn masiv,paturi lemn masiv (ARGES)
S.c. cd management euro 07 srl, firma romaneasca cu capital integral privat, a fost fondata in urma cu aproximativ 11 ani si reprezinta astazi una dintre cele mai importante entitati in domeniul confectiilor in romania. o alta activitate conexa a firmei nostre este productia de mobilier tapitat - in principal canapele - din lemn masiv (fag si brad), tapitate cu stofa, piele..
0248 *** ***Click aici!
mobila lemn masiv (ARGES)
Producator mobila pitesti mobilleta fabrica de mobila mobilleta cu sediul in pitesti, judetul arges, produce si comercializeaza mobila din pal, mdf si lemn masiv. producem mobila personalizata, pentru bucatarii, dormitoare, living-uri, mobila pentru gradina si pentru institutii publice sau hoteliere. noi va promitem trei chestiuni elementare: seriozitate, calitate, pret convenabil ... iar cand e vorba de confortul casei tale, acestea sunt cele mai..
0724 *** ***Click aici!